Свадата става при мач между „Витоша” (Бистрица) и „Звезда” (Семчиново)

Бой с юмруци на футболния терен в петък по време турнира „Витоша къп“ на мач между отборите на „Витоша” (Бистрица) и „Звезда” (Семчиново). В края на второто полувреме човек нахлува на терена и посяга на футболисти от „Звезда” (Семчиново).

„По време на изпълнение на корнер за нашия отбор - „Звезда” (Семчиново), в игрова ситуация, наш играч прави аркада на футболист на „Витоша” (Бистрица). Нашият играч беше санкциониран с червен картон”, обясни Здравко Караиванов от „Звезда” (Семчиново).

Футболисти и фенове се сбиха на турнир в Бистрица (ВИДЕО)

След случилото се на терена се появява човек, твърди Караиванов. „Той идва от резервната скамейка на „Витоша” (Бистрица). Той беше там в рамките на 90 минути, в които не спираше да ни псува. Накрая на мача дойде и нокаутира двама от нашите играчи - единия го удари в гръб, а на другия му образува фрактура, на момчето му предстои операция”, допълни Караиванов.

„Няма никаква логика в това някой да дойде да удари някой друг и след това да сложи екип на „Витоша” и да се скрие. Не желаем да бъдем замесвани в такива спекулации”, категоричен е Даниел Пеев от „Витоша” (Бистрица).