След гласуване служителите на медията излъчиха победителите в отделните категории

Екипът на NOVA определи най-добрите водещ, репортер, оператор, монтажист, продуцент и изгряваща NOVA звезда за 2021 г. След гласуване служителите на медията излъчиха победителите в отделните категории. Наградите за продуцент и репортер на годината взеха съответно Калоян Стоев и Ивомира Пехливанова. 

Продуцентът на годината е част от екипа на медията от 2002 г. "Екипът ни постоянно се обновява и градим през цялото време отново и отново. Класацията при нас, продуцентите, е условна, защото работата ни е колективна", заяви той. И допълни, че журналистиката е призвание и хората с тази професия трябва винаги да проверяват фактите. "Нашите господари са зрителите", каза още Стоев.

Екипът на NOVA раздаде годишните си награди (СНИМКИ)

Ивомира Пехливанова пък сподели, че приема приза като общ за всички здравни репортери. "Трябваше денонощно да отразяваме пандемията. Този цикъл на работа много ни сближи, противно на мненията, че се мразим", коментира репортерът на Новините на NOVA. 

Целия разговор гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.