Певицата в откровен разговор пред Мариян Станков - Мон Дьо

Тази седмица Мариян Станков - Мон Дьо ни представя певицата Дара. Нейново име е Звезда. Тя е Дара, която не оставя страстите си да спят. В нея има захар, подправки и много пикантно. Момичето от Варна, чийто първи спомен от "големия град" би смразил всяка амбиция, е избухване в бурен смях. 

От взривоопасна тийнейджърка до жена, която планира внимателно всяка своя стъпка, Дара показва, че учи бързо и не е склонна да прави компромиси, когато става въпрос за музиката. В типичния си стил без недомлъвки и молби, докато вървим по коридорите към студиото, ми казва директно: "Няма да говоря за личния си живот. Никой не се вълнува от него."

Но 40 минути по-късно тя за първи път ще признае, че голяма част от песните й всъщност са вдъхновени от нейните връзки или тези на приятелите й и ще говори за любовта много повече отколкото някога е казвала. Така правят звездите. Те не крият емоциите си. Когато ги връхлетят, просто ги споделят.

В този разговор има от всичко. От детството до кога пуска първия си албум и защо миналата година е била сложна за нея. Дара блести. По нейния толкова естествен начин. Как човек да не й се обясни в любов? 

Цялото интервю гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.