Стивън Бориславов страда от сарком на Юинг

ЦСКА 1948 организира благотворителен търг в подкрепа на младия футболист Стивън Бориславов. Стивън доскоро бе част от школата на Левски и игра за юношите, родени през 2007 и 2008 г.

Момчето се бори със сарком на Юинг. Битката му с нея минава през лечение в Германия, което би коствало на семейството му непосилната сума от 200 хил. евро.

В благотворителния търг на може да се включи всеки, който има желание да наддава за фланелките, с които част от футболистите в състава на ЦСКА 1948 играха през изминалия сезон в efbet Лига и турнира за Купата на България.

"Ангел Бастунов (черна), Ивайло Климентов (черна), Денислав Александров (червено-бяла), Лазар Марин (червено-бяла), Михаил Минков (червена), Димитър Митков (черна), Борислав Дамянов (червена), Серкан Юсеин (червена), Димо Атанасов (червено-бяла) - вземете фланелката на своя любимец и наравно с това сторете добро", пишат от ЦСКА 1948.

Търгът започва в 14:00 ч. на 9 февруари и ще приключи в 18:00 ч. на 13 февруари, като всички фенове, които имат желание да помогнат, могат да наддават в коментарите под снимките на фланелките на всеки един от футболистите във Facebook страницата на клуба в албума "Благотворителен търг в подкрепа на Стивън Бориславов!". Началната цена на всяка фланелка е 50 лв.

Ако искате да дарите средства, може да преведете по следната банкова сметка:

Банка ДСК, клон Перник

IBAN: BG51STSA93000028755501

BIC: STSABGSF

Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов

Титуляр на сметка: Стивън Валериев Бориславов

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.