Вижте какво разказа той пред Деси Банова-Плевнелиева

Тази седмица в рубриката „Тук и сега" Деси Банова-Плевнелиева ни среща не с кого да е, а с една от емблемите на българския театър и кино Деян Донков. Този път срещата е на нетрадиционно място, а той е в компанията на своя син Христо.

„Човек има свой път, който да извърви. Ако хване точния коловоз и се движи в правилната посока, нещата се случват по-лесно. Аз избрах по-трудния път”, споделя актьорът.

„Много пъти съм имал възможност да избера по-лесен вариант за битуване и повече присъствие в телевизия или предавания, но предпочетох да се занимавам наистина с това, което истински ме вълнува”, добави той.

„ТУК И СЕГА”: Христо Мутафчиев - силата на духа

„Имам едно бебе, дете на 6 години и един тийнейджър. В изгодно положение съм - имам от всичко - цялата детска палитра. Мечтаем си и за една принцеса. Може и това да се случи”, коментира актьорът.

Самият той като дете е бил необуздан и свободен. „Ходех по гората, обичах да събирам сено с дядо ми, да се катеря по дърветата. Този тип летуване според мен обаче вече не съществува”, казва още Донков.

Миро: Войни и бедствия е имало винаги (ВИДЕО)

Запитан как и дали разказва на децата си за случващото се в Украйна, той отговори: „Те виждат всичко. По-скоро им показвам. Имах възможност да помогна на украинско семейство. Децата имат нужда най-много от личния пример”.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.