„Трябва да се измисли протокол за действие при бомбени атаки", каза още кандидатът за депутат

„Работата с купувачите на гласове е продължителна и трябваше да започне по-рано. Имам чувството, че гласовете вече са купени, разплатени и никой вече не чака да плаща в последния момент”. Това заяви Георги Кадиев, кандидат за депутат от „Левицата!”, в ефира на предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS.

В област Стара Загора има няколко общини, които са рискови – Павел баня, Гурково, Мъглиж, Николаево, Казанлък и самата община Стара Загора, смята Кадиев.

„Във всяка друга държава бих бил само за хартиена бюлетина, но тук, заради купуването на гласове, съм за машинен вот”, обясни кандидатът за депутат.

Според него заплахите за бомби в училищата са хакерска атака. „Трябва да се измисли протокол, при който при получаване на такъв сигнал той да бъде проверяван и изборният ден да продължава без извеждане на хора и без паника”, каза Кадиев.

Той коментира и темата с цените на храните. Подчерта, че неговата формация подкрепя тавана на надценките. Те ще предложат проектозакон, при който за 1-2 стоки да има таван на цената, а при останалите – таван на надценките.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook