Марго Роби влиза в главната роля

Датата 21-ви юли ще остане в историята на киното като Барбенхаймер – два големи филма с огромен потенциал - Барби и Опенхаймер ще се борят за вниманието на зрителите. В интернет пространството дори се появи трейлър на измисления проект, който е нещо средно между премиерните за тази седмица заглавия. Разбира се, такъв филм не съществува, но с помощта на изкуствения интелект всичко е възможно – той комбинира розовия свят на най-известната кукла със света на създателя на атомната бомба.

Емблематичната кукла Барби оживява на големия екран на 21 юли

Това е сблъсък не само на филми, но и на киностудия вложили впечатляващи бюджети - зад "Барби" стои "Уорнър" с инвестирани 145 милиона долара, а зад "Опенхаймер" - "Юнивърсъл" със 100 млн.

За да промотира филма, екипът тръгна на световно турне, а визиите на Марго Роби привлякоха вниманието на всички.

„Всичко беше толкова забавно. Андрю, моят стилист, свърши невероятна работа. Той прерови архивите и намери най-впечатляващите визии на Барби десетилетия назад. След това заедно със страхотни дизайнери, създаде техни копия и така всеки път аз бях с различен тоалет, който куклата е носила. Цялото преживяване беше невероятно, истински живот в розово, много се забавлявах”, заяви Марго Роби.

Новините на NOVA - в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.