Звездата от „Почукай на вратата ми“, „Дъщерите на Гюнеш“ и „Черната перла“ е любимка на зрителите

Звездата от „Почукай на вратата ми“, „Дъщерите на Гюнеш“ и „Черната перла“ Ханде Ерчел е най-известната турска актриса и най-следената знаменитост от южната ни съседка. Личният й живот е също толкова вълнуващ, колкото и работата й, а заради многобройните й емоционални сривове мнозина я наричат прокълната красавица, която прави всичко друго, но не и любов. 

Наскоро турският богаташ Хакан Сабанджъ предложи брак на актрисата от „Черната перла“ Ханде Ерчел. Двамата вече успяха да обиколят заедно половината свят.

Къванч Татлъту стана баща на момченце

Турската звезда има много фенове в родината си и вече е пример за подражание на много млади момичета. „Полагам големи усилия, за да съм успешна в работата и всичките ми усилия се отплащат. Надявам се да бъда вдъхновение за много млади хора“, сподели актрисата в скорошно интервю за турската преса.

В свободното си време Ерчел обича да бъде в компанията на приятелите си, но понякога предпочита да остане сама. Тя тайно отива някъде и се зарежда с енергия. „Имам нужда от това енергийно прочистване“, признава Ханде. Тя споделя, че любимата й напитка е чай, който също я зарежда с енергия.