"Имиджът на премиера Николай Денков е на доста спокоен човек", каза Александър Христов

"Това, което вие наричате напрежение в управляващата „сглобка”, не ме притеснява, това е размяна на мнения. Би ме притеснило, ако всички говореха в един глас". Това каза пиар експертът Максим Бехар в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS по повод репликата на премиера Николай Денков, че няма напрежение в управляващата коалиция.

Според него ние не сме свикнали да имаме коалиция, свикнали сме на противопоставяне. Трябва да има ясни аргументи, спокоен тон и диалог, обясни Бехар. „Това правителство започва да се държи все по-уверено – и премиерът, и неговите министри. Все се надявам тези хора наистина да дръпнат България напред. Най-важното нещо е брандирането на България в чужбина. Страната ни трябва да има своя добър образ в чужбина”, каза той.

Денков: Президентът се опитваше да бутне правителството още преди да се сформира

По думите на пиар експерта Александър Христов имиджът на премиера Николай Денков е на доста спокоен човек. „Това е нещо, от което в момента имаме нужда, защото долу прехвърчат искри. Може би и самата фигура на Мария Габриел, (която трябва да бъде ротационен премиер след Денков), също би била спокойна”, каза пиар експертът.

Относно случая в село Прилеп Бехар каза, че е важно да бъде приложен законът и да бъде съобщено на българските граждани какво се е случило в село Прилеп, на колко години е осъден виновният, по кой член. В селото дете, изскочило внезапно на пътя, бе премазано от камион, а шофьорът бе намушкан от роднини на детето и почина. 

Иван Игов за случая в с. Прилеп: Неумишлено убийство, направено от една малцинствена общност