Те бяха намерени и върнати на певицата от Дженифър Макбрайд

Съдът в Лос Анджелис постанови, че Лейди Гага не трябва да плаща обещаната сума на човека, който намери двата ѝ отвлечени френски булдога.

Американската певица Лейди Гага няма да плати обещаните 500 000 евро през 2021 г. "без да задава въпроси" на лицето, което намери двата ѝ отвлечени френски булдога. Решението е взето от окръжен съд в Лос Анджелис, съобщава Си Ен Ен.

21 години затвор за похититител на кучетата на Лейди Гага (ВИДЕО)

Кучетата бяха намерени и върнати на певицата от Дженифър Макбрайд три дни по-късно. Тя твърди, че е намерила Коджи и Густав вързани за стълб. Но Дженифър Макбрайд всъщност е била съучастник на нападателите и е била отговорна за предаването на кучетата на 37-годишната суперзвезда, за да получи наградата.

Тя е разследвана по същия начин като двамата главни нападатели, които са отвлекли животните и са застреляли човека, нает да ги разхожда.

6 години затвор за един от похитителите на кучетата на Лейди Гага

Изправена пред отказа на Лейди Гага да ѝ изплати възнаграждението, Дженифър Макбрайд дава Лейди Гага на съд през 2022 г., но съдът в Лос Анджелис постановява, че искът ѝ е незаконен. В момента тя е в изпитателен срок от две години. Двамата похитители са осъдени на четири и шест години затвор. 

Източник: БГНЕС