Според адвоката на мъжа клиентът му не си спомня части от инцидента

Обвиненият за катастрофата, при която в събота загина футболният треньор Ферарио Спасов – Начо Пантелеев, не си спомня части от инцидента. Това заяви пред камерата на NOVA адвокатът му Венцислав Фоти. За пръв път след катастрофата проговори и самият Пантелеев. Той се извини и определи случилото се като трагедия.

Кожухаров: Книжката на Начо Пантелеев е била отнета още след катастрофата, убила Ферарио Спасов

Междувременно нови факти излязоха около катастрофата. Наблюдаващият прокурор по случая Йордан Кожухаров не е отнел шофьорската книжка на обвинения мъж от Лясковец. Пантелеев нямал и забрана да напуска страната, твърдят източници на NOVA. Кожухаров обаче заяви, че физически шофьорската книжка на обвинения мъж е взета веднага след инцидента.

Днес самият Пантелеев се яви в Районния съд в Горна Оряховица, но по друго обвинение. Оказа се, че преди година 24-годишният мъж е бил обвинен в притежание на наркотици.

Среднощна акция: Полицията влезе в дома на шофьора, обвинен за катастрофата с Ферарио Спасов

Изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов се срещна с великотърновския прокурор Йордан Кожухаров, който пусна на свобода с подписка Начо Панталеев. През изминалата нощ полиция влезе в дома на 24-годишния обвиняем.