Анимацията е новото кинопредложение за най-малките зрители

„Луис и Лука: Мисия до Луната” е най-новата анимация, която тръгва по кината у нас. В международната надпревара до спътника на Земята норвежката мисия се ръководи от брилянтния изобретател Алфи от село Флаклипа, избран да построи ракета, с която да полети до непознатата територия.

След много планове и чертежи, усилен труд и постоянство, най-накрая ракетата е готова да излети. Целият свят е вперил поглед в Алфи и смелите астронавти на борда - Луис Свраката и неговият приятел Лука Таралежа.

„Легенда за пеперудите” – приказка за различия, героизъм и истинско приятелство

Всичко изглежда сякаш няма какво да се обърка, но дали наистина е така?  Пред героите ще има много изненади и непредвидени трудности по време на пътуването им. Но те няма да се откажат от целта си – да кацнат на Луната.

Филмът е забавна комедия за приятелство, изобретателността и целеустремеността, за това, че не бива да се отказваме от мечтите си, независимо какви препядствия и трудности се изпречват на пътя ни.

Филмът е дублиран на български език с гласовете на Торино и Пашата, Искрен Пецов, Играта, Емилия Петкова, Ивайло Петков, Радинела Тотева и Мартин Пашов.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase