Предизборната кампания е трудна заради многото скандали и лепенето на етикети, каза политикът

Предизборната кампания е трудна заради многото скандали и лепенето на етикети. Това води и до нежелание за гласуване, и до търсене на политическа алтернатива, каза кандидатът за депутат за българския парламент и водач на листата за Европейския парламент от „Български възход“ Даниела Везиева в ефира на предаването „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

„Ние сме равноправна държава членка в ЕС. Ще отстояваме равноправно партньорство и зачитане на националните ни интереси. Следващият ЕП ще бъде различен, защото в последните години европейският елит промени тона и модела на ЕС“, каза тя.

Петкова: Кой и защо допусна водеща политическа партия да бъде подслушвана в централата ѝ

Политикът посочи още, че приоритетите на „Български възход“ включват: промяна в „Зелената сделка“, което е свързано с ядрената енергетиката и ТЕЦ-овете; биоземеделието, което трябва да се пребори за достатъчно квоти; и индустриализацията на страната.

Везиева каза още, че приоритетите на „Български възход“ в кампанията за Народно събрание са приемането на стратегия за дългосрочно развитие на страната, подкрепена от мнозинството, развитието на човешкия фактор и възстановяване ценностите и достойнството.

Целия разговор гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase