Кражбата е записана от камерите в обекта

Собственик на магазин твърди, че мъж няколко пъти задига хранителни продукти от магазина им. Случаят е от София. На кадри, изпратени в рубриката ни "Моята новина", се вижда как мъж на няколко пъти слага хранителни продукти в панталоните си, след което не ги плаща.

„Кражбата стана в рамките на един час. Липсват кашкавал, два пакета сирене, руска салата, спагети. Мъжът идва няколко пъти. Дойде, взе си бира, която плати, но открадна спагети. След това дойде отново. Плати бира и взе другите продукти”. Това разказа в ефира на „Здравей, България” собственикът на магазина Валентина Филипова.

Жена обикаля магазини и задига кутии за дарения (ВИДЕО)

„Установихме, че ни липсват продукти, които не сме продали. След като разпитах служителите си, установих, че нито един от тях не е продал тази стока. Тогава прегледахме записите от камерите и видяхме кражбата”, допълни тя.

По думите ѝ мъжът е участник във втори сезон на „Игри на волята”. „Фенове сме на шоуто. Мъжът стана известен там с 35-те филийки майонеза, които изяде. Разпознахме го. Той дори се представил на дъщеря ми и я помолил да му зареди телефона”, подчерта тя.

Филипова посочи, че мъжът не е дошъл втори път. „Опитах да се свържа с него, но безуспешно. Не съм се обаждала в полицията”, заяви тя.

Повече по темата гледайте във видеото. 

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase