Клиповете и песните си издава с псевдонима DIM DEVIL

Той е събирателен образ на рап-певец, художник и... военен. Роден в Северозапада и е само на 21 години, но изразява себе си по много различни и понякога взаимно изключващи се начини. Той е Dim Devili или още курсант Георги Вутов.

"Рисувам графика, занимавам се с рап музика и това ми помага да се изразя като персонаж и да комуникирам с другите по начин, който аз искам. Харесвам контрастни рисунки", споделя той.

Избира да учи точно в НВУ, защото искал по-динамична професия, за да представи потенциала си.

Еминем издаде дванадесетия си албум

"Аз съм човек, който не обича да стои на едно място и затова избрах да следвам и този път. Лидерството е важен компонент, който може да се развие тук, повече отколкото на други места. Важни за мен са също и безграничните приятелства, които могат да се създадат тук", смята младши сержантът.

Георги Вутов от Враца е срещнал разбиране от иначе консервативната среда в армията и своите командири във военното училище и продължава да твори.

"Получавам подкрепа от всеки един от личния състав на курсантския батальон и също така отвън – от приятели, роднини. Бийтовете и текстовете си правя аз. За клиповете ми помага Мариян Гешев. С него сме екип около година. Имам 16-17 песни, от които 13 от тях са в албум. Това, което се опитвам да изразя с моята музика и текстове, е, че обществото трябва да се промени. Аз съм привърженик на по-традиционните неща. Тези които са модерни срещаме всеки ден – не ми допадат", споделя още Георги.

Еминем отбеляза 16 години откакто е трезвен

Бъдещият офицер в Българската армия се изразява и чрез рисуване на графики. "Харесва ми да рисувам по-митични същества. После се научих да се изразявам, чрез хората и персонажите. Контраст, между черно и бяло лично ми допада. Черното е най-тъмният цвят, контрастиращ с бяло, и така могат силно да се изразят творбите, които създавам", обясни той.

Младши сержант Георги Вутов от Враца разделя, засега, изкуството от военната специалност, но е бил провокиран да рисува и пише песни на военна тематика.

Клиповете и песните си Георги Вутов издава с псевдонима DIM DEVIL. 

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!