Следователите проучват устройството

Михаел Шумахер е имал камера на каската си по време на ски инцидента във Франция. Следователите проучват устройството. Те се надяват, че то може да помогне за изясняване на обстоятелствата, при които пострада седемкратният световен шампион във Формула 1.  

 

Семейството на Шумахер е предало записа от камерата на полицията, твърдят френските медии. До момента обаче служителите на реда не са потвърдили, че камерата е била включена по време на инцидента със световния шампион.

 

Следователите  вече са разпитали сина на Шумахер, който е станал свидетел на инцидента, но отказват да разкрият повече  информация за разказа на момчето.

 

Състоянието на Михаел Шумахер остава непроменено. Преди два дни лекарите от болницата в Гренобъл обявиха, че има леко подобрение, но опасността за живота му не е преминала. Те отказаха да се ангажират с прогноза за това до каква степен ще се възстанови.

 

Състезателят навърши 45 години на 3 януари. Хиляди негови почитатели се събраха пред здравното заведение, за да се помолят за бързото му възстановяване.