Всичко, което сме поискали, беше прието, допълни той

 

Всичко, което ние сме поискали, макар и с редакционни поправки и с отстъпки от страна на останалите политически сили, беше прието”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров–Ревизоро.

 

Около 80% от програмата, която сме представители пред избирателите, е приета от останалите политически сили. Ние днес ще разгледаме окончателния вариант на съгласуваната програма и ако го одобрим, ще дадем подкрепата си за правителство”, заяви той. „Тридетният модел е възприет, ще бъде разработена програма, за „Южен поток”, за всичко сме се разбрали”, добави депутатът. 

 

Той коментира и информацията, че лидерът на СДС Божидар Лукарски ще стане министър на икономиката. „Аз лично харесвам Лукарски, а на фона на много други кухи лейки, които виждам в обществото, мисля, че е много по-добър от останалите”, призна Димитров. „Той е безспорна кандидатура за поста министър на икономиката”, заяви той. 

 

Цената, която ГЕРБ и останалите политически сили ще платят, е, че трябва да изпълнят голяма част от нашата програма. Цената, която ние ще платим, е да дадем гласове”, каза още Димитров. Той коментира и  съмненията, че Владислав Горанов е близък с Делян Пеевски.

 

„Той може да бъде близък с всички. София е едно голямо село, всички се познават”, заяви депутатът. Той беше категоричен, че Патриотичният фронт ще спре подкрепата си за правителството „ако някоя от точките от програмата не се изпълни”.