Първият треньор на Пулев даде съвети преди мача на годината

 

150 държави ще излъчват на живо мача на годината между Кубрат Пулев и Владимир Кличко в събота вечер. Гледайте го и по Нова. Студиото с водещ Емил Здравков започва в 23 часа!

Още по темата

 

Часове преди сблъсъка водещият на „Здравей, България” Павел Владимир посети залата на Тодор Занданов – първият треньор на Кобрата. Той се срещна и с друг шампион на България - Свилен Русинов. Той се е изправял срещу двамата братя Кличко, побеждавайки Виталий и губейки само с една точка от Владимир.

 

Тодор Занданов сподели, че се вълнува преди мача на Кубрат Пулев и даде от ефира няколко съвета на Кобрата как да се боксира срещу съперника си. 

 

"Владимир Кличко е преди всичко медийна звезда. Израсна покрай брат си Виталий, който му проправи пътя към професионалния бокс и покрай него стана световен шампион. Разбира се, че Виталий е много по-добър”, на мнение е Свилен Русинов.

 

На въпрос защо Владимир Кличко не иска да дава допинг проба, боксьорът коментира, че това е традиция при братята да използват непозволени средства.

 

"Професионалният бокс се гледа малко през пръсти и те използват това”, допълни Русинов.

 

Как той коментира избора на Владимир Кличко да се боксира с по-малки ръкавици и какво разказа Тодор Занданов за бокса у нас - гледайте във видеото.