Цяла седмица да се говорят едни и същи неща - кой с кого бил в стая, кой какво правил, коментира фитболистът

 

"Искам да има едно уважение спрямо националния отбор на България и спрямо нас футболистите", обяви нападателят на България Валери Божинов на пресконференцията преди двубоя с Италия утре, предаде БГНЕС.

 

На края на днешната пресконференция Божинов се обърна към родните журналисти, недоволен от публикациите в последните дни.

 

"Искам да има едно уважение спрямо националния отбор на България и спрямо нас футболистите. Не може да идваме на лагер, цяла седмица да се говорят едни и същи неща - лични животи, кой с кого бил в стая, кой какво правил и такива неща. Искам да почнете всички да имате уважение, както аз имам уважение към вас, и моите съотборници и колеги, така и всички вие искам да имате уважение", каза той.

 

"Аз мога да ви гледам всички в очите. Всички. Имайте уважение към нас футболистите. Не е заплаха, напротив. Искам да има уважение и респект, защото тази кауза - националния отбор на България, също и вие сте вътре. Ако ние сме добре, и вие ще сте добре. Уважавайте ни, имайте уважение, ценете ни. Това е, нищо повече. Не са карам, не държа висок тон, просто искам да има едно уважение и респект към мен и него, и целия национален отбор. Това е, надявам се да сте ме разбрали, защото писаниците и говоренето на глупости прекаляват. Това е", завърши централният нападател. 

 

Снимка/Видео: БГНЕС