Пред камерата на "Комбина" застанаха спортисти, певци, актриси и други обществени личности

Кои са най-интересните моменти от предаването "Комбина" през 2015 година? Екипът на предаването избра няколко ексклузивни интервюта с хора, които рядко говорят и не обичат да се снимат. Те обаче избраха камерата на "Комбина", за да разкажат за себе си.

 

Първият е Златомир Иванов познат като Баретата. Той проговори пред нас за първи път след атентата срещу него преди две години. Какво разказа Златко Баретата – вижте откъс от интервюто на Лора.

 

 

Второто интервю, което провокира интереса на зрителите бе с тенисиста Григор Димитров, часове преди решаващия мас срещу Гаел Монфис в зала "Арена Армеец" в столицата.

 

 

Тя е момиче, което знае цената на успеха си, за известността, за трудните моменти, за характера и славата на любимото дете на попфолка. Трудно ли е да се оцелее в музикалния бизнес, разказва певицата Преслава.

 

 

Тя е момиче с минало и жена с бъдеще. Освен актриса е и успешна водеща на едно от най-популярните предавания в ефира. Спечели сърцето на Васко да Гама от село Рупча. В изповедялнята на „Комбина” влиза Александра Сърчаджиева.

 

 

В работата си те са телевизионни водещи. В живота са приятелки. И двете обичат да експериментират с външния си вид, не се страхуват да го правят и в живота си. Гостуват ни господарките на ефира Мария Игнатова и Алекс Раева.

 

 

Една от емблемите на Нова телевизия гостува на предаването „Комбина”. За цената на добрата кариера, за трудните моменти и какво калява характера, разказва водищата на „На кафе” Гала.

 

 

Финалистът във VIP Brother Финалистът във VIP Brother Ернестина Шинова и дъщеря й Йоанна разказват за любовта, живота и трудните моменти. разказват за любовта, живота и трудните моменти.

 

 

Една от най-емблематичните двойки в ефира. Нямат проблеми с ранното ставане и със задаването на провокативни въпроси. Представяме водещите на „Здравей, България” Ани Цолова и Виктор Николаев.