"Кандидатурата има решение на МС от доста време", добави той

 

"Бокова има всички качества да оглави ООН. Сега трябва да се ангажира цялата държавна машина, за да стигне България до този успех", заяви народният представител от ПГ на "БСП Лява България" Михаил Миков, цитиран от БГНЕС.

 

Още по темата

"Сега правителството трябва да ангажира нашите посланици за усилена работа, за да може България да постигне един много висок резултат. Кандидатурата има решение на МС от доста време, ставаше въпрос да се изпрати писмото, така че тази кандидатура е отдавна издигната. Сега е просто официално представена", добави Михов.

 

Относно казуса КТБ и последните разкрития той коментира, че не е изчел всичко по темата.

 

"Опитвам да разбера къде ги тия пари и съм възложил задачата и на партийното счетоводство", отговори той на въпрос на медия. "Ще си направим наше разследване по въпроса. Става дума за пари, които поне на първа информация и разговори областният съвет на БСП-Варна не е имал. Ще стигнем докрай и мисля, че в скоро време ще влезем в контакт със синдиците и ще искаме всички данни на базата, на които е тяхното твърдение и публикация", каза още Михаил Миков.

 

Във връзка с опасенията, че новата формация на Лютви Местан ще бъде протурска партия Миков заяви, че "трябва да се види какво ще се формира" и тогава ще коментира.

 

Още по темата гледайте във видеото.