Вижте какво се случи на терена!

Европейското първенство по футбол приключи за звездата на  Португалия Кристиано Роналдо. Със сълзи на очи той напусна терена 23 минути след началото на мача. Премеждията за него започнаха още преди мача срещу Франция, пише Gong.bg

По темата

В минутите преди двубоя на "Стад дьо Франс" Роналдо бе атакуван от насекоми - мухи и пеперуди, които са изключително дразнещи за всички присъстващи.

9 минути след началото на двубоя заради грубо влизане на Димитри Пайе в краката на Роналдо, той трябваше да получи медицинска помощ. Въпреки това той се върна на терена. В 17-ата минути Роналдо падна на терена и отново напусна игрището като се върна три минути по-късно. 

В 23-ата минута мачът приключи за звездата на португалския национален отбор. Той хвърли капитанската си лента на тревата и отново седна, след което бе изнесен с носилка. Две минути по-късно на терена излезе Рикардо Куарешма. 

След като Роналдо напусна терена, вълна от съчувствие към него заля социалните мрежи Twitter и Facebook. Хиляди хора по целия свят споделят новината за контузията му и му пожелават скорошно оздравяне. 

Вижте ТУК как Кристиано Роналдо се справя с атаката от насекоми, ТУК как той напусна терена на носилка, а ТУК може да гледате финала на живо.