Вижте неизвестни досега факти за живота на кралското семейство

По темата
Преди време принц Хари призна, че му се иска да говори повече за майка си лейди Даяна, която почина трагично в катастрофа през 1997 година. Това провокира Кен Уорф - един от хората, били най-близо до кралското семейство, да проговори и да разкрие неизвестни досега подробности за живота в Кенсингтън. 
 
Бодигардът на Даяна, цитиран от британския в. "Дейли мейл", разказва, че всяка сутрин малките Хари и Уилям идвали да тропат на вратата му в двореца Кенсингтън, за да си играят на боричкане… което понякога завършвало доста болезнено за него. Понякога принц Чарлз подавал глава през вратата и питал дали децата не безпокоят Уорф твърде много. 
 
„Не, сър, по никакъв начин”, изричах аз, което караше бедният човек да добие малко по-облекчен вид”, спомня си Уорф.
 
 „Принцът на Уелс обичаше синовете си. В това няма съмнение. Но той винаги изглеждаше твърде погълнат от своите грижи, за да се присъедини към играта ни. В замяна на това Уилям и Хари обожаваха баща си. А мен разглеждаха като весел чичо, който винаги е подръка за боричкане”, разказва бодигардът.
 
Много беше изписано в печата на връзката на принцесата с нейните охранители, често с преувеличените твърдения, че тя приемала "своите" полицаи като втори бащи. Уорф определя подобни писания като „пълна глупост”.
 
По думите му Даяна е имала ясна идея как трябва да бъдат възпитавани децата й. Тя настоявала те да израснат като съвсем нормални момчета.
 
„Даяна чувстваше, че начинът, по който кралското семейство възпитава деца, е меко казано странен. Тя бе убедена, че причината Чалрз да е толкова студен и дистанциран е липсата на нежност и любов по време на детството му. И беше решена да не позволява това да се случи с нейните момчета”, споделя бодигардът. 
 
Редактор: Гергана Тенева