Ексклузивно интервю пред Даниела Тренчева в "Ничия земя"

В предаването "Ничия земя" тази събота Даниела Тренчева ще срещне зрителите с Мария – момичето, което преди малко повече от месец беше брутално изнасилено от 62-годишния рецидивист Богдан Динев, известен като Боньо Фаса. 

По темата

Историята обаче имаше неочакван край. Момичето уби насилника си. За първи път, дни след като е освободена от ареста, болезнено откровената изповед на Мария с детайли от фаталната вечер и сексуалния акт, както и за ножа в ръцете й.

„От моето училище пожелаха да не се връщам там, не аз. Едни те гледат с едно око, други – с друго. Едни ме подкрепят, други не. Никой не е на моето място. Може би е по-добре така. Всичко, което идва в живота ми и си отива, гледам да го приемам с положителна страна. Трябвало е сега да се сблъскам с този тежък момент”, казва Мария.

„Мислех си, че може да ми посегне зверски. Чувала съм, че е вадил с клещи зъби. Може да ми сложи нещо в питието, да ме приспи. Може да си тръгна с отрязан крак. Не трябваше с ножа, но как да се измъкна. Ако беше останал жив, щеше да ми направи нещо после, убедена съм. Щяха да ме проследят и да ми направят нещо”, казва Мария.

Още от разказа й – не пропускайте „Ничия земя” в 18.00 часа.