Кой е човекът, попълнил 2 комбинации и отбелязал двете страни на монетата на "Националната лотария"?

Търси се собственикът на 100 000 лева. Късметлията е пуснал фиш за големия джакпот в „Националната лотария” в Самоков, но не е поискал печалбата си. Николай Василковски се опита да го открие.

Големият джакпот! Не е шега работа. Много пари, които животът могат да преобърнат живота на всеки от нас. Достатъчно е да подберем правилните числа.

ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ: Колко тежат и колко място заемат 12 млн. лв.?

Ако късметът избяга от 12-те милиона, може пък да се крие във втория шанс. Това са си 100 хиляди лева. Достатъчни за къща, кола, а при добро планиране - и двете.

Птиченцето на късмета е кацнало на човек в Самоков. Тук сме, за да го намерим. Представяте ли си?! Някой има квитанция в джоба си, за която дори и не подозира, че му носи 100 000 лева.

Знае се, че златната квитанция е била пусната на улица "Искър". Късметлията, който и да е той, е попълнил 2 комбинации и е отбелязал двете страни на монетата. Познал е само 2 числа и участие в жребия за допълнителната печалба.

Оттук насетне сте вие. Бъркайте по дрехите, разровете чантите, защото някъде там има пари, много пари. Кодът на квитанцията е бил изтеглен на 9 ноември след новините.

Повече по темата гледайте във видеото.