При семеен скандал той рани смъртоносно и жена си

Задържаха мъжа, който в събота уби тъща си и рани смъртоносно жена си в Стара Загора.

Той е хванат на територията на село Черноочене в събота около 22 часа, съобщиха от МВР.

В 15.10 часа вчера на тел.112 е подаден сигнал, че мъж с порезни рани в корема е потърсил медицинска помощ в село Пчеларово. Автопатрул на РУ-Кърджали незабавно е започнал да го издирва.

Четири часа по-късно за общодържавно издирване бил обявен К.И./46/ за извършено тежко криминално престъпление в Стара Загора. Според първоначалните данни съществувала вероятност да се укрива на територията на Кърджалийска област. Направили справка и установили, че потърсилият помощ мъж и издирваният са едно и също лице.

По темата

С разпореждане на директора на ОД МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов била сформирана група от криминалисти в дирекцията и РУ-Кърджали, която започнала активни действия по установяването на местонахождението му. Извършени били проверки на десетки места и в 21.50 часа в село Черноочене мъжът бил открит.

След задържането К.И.е транспортиран до Центъра за спешна помощ в Кърджали. Претърпял е медицинска интервенция в болницата, където  е оставен за лечение под полицейска охрана.

Припомняме, че вчера към 11 часа бе подаден сигнал за инцидент, станал в семейно жилище в Стара Загора. На място пристигналият полицейски екип откри безжизненото тяло на 67-годишна жена и тежко ранената 29-годишна нейна  дъщеря, която е откарана в болница с опасност за живота.

Работата по разследването продължава под ръководството на прокуратурата.