"Идвам в София с много специална изненада", каза музикантът

Съли Ерна изпрати ново видео послание към българските си фенове.

„Връщам се обратно на 26 септември заедно с цялата ми група за солови проекти. Ще изпълним парчета от албумите „Avalon”, „Hometown Life”, кавъри на Godsmack и още няколко парчета. Идвам в София с много специална изненада! Искам да видя всички ви там. Чакам концерта с нетърпение. България се превърна в една от любимите ми държави в целия свят! Затова ще ви очаквам на 26 септември!“, каза Съли Ерна.

Припомняме, че фронтменът на култовата американска група Godsmack идва отново в София. Този път концертът ще бъде в зала „Арена Армеец”. Миналата година той дойде за първи път в България със соловия си проект и направи два запомнящи се концерта в зала 1 на НДК. Тогава обеща, че ще се върне отново в България и спази обещанието си.

През 2015 г. пък родните фенове успяха да видят на живо култовите Godsmack на фестивала Summer Chaos в Бургас. Хиляди крещяха и пяха на стадион "Лазур” заедно със Съли Ерна и компания.

Godsmack подлудиха България (ВИДЕО)

Гостуването тази година е част от европейското му турне, което включва още градовете Брюксел, Амстердам, Берлин, Стокхолм, Варшава, Москва, Санкт Петербург и Лондон, а България е единствената държава от Югоизточна Европа.

Все още могат да бъдат закупени седящи места за концерта на цени 60 лв., 80 лв. и 100 лв., както и правостоящи билети по 50 лв. и 70 лв. Местата във фен зоната пред сцената са напълно изчерпани.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.