Кои бяха носителките на короната през последните години и какво чухме за тях

Най-новата ни история почти не помни избор на "Мис България" без скандал. Припомняме ви кои бяха носителките на короната през последните години и какво чухме за тях.

Наградената през 2012 година Ина Манчева успя да се порадва на титлата си едва няколко часа. Проверка на организаторите тогава установи, че Манчева е спечелила гласa на публиката по нечестен начин с манипулиран вот по интернет. Короната й беше отнета на живо в телевизионния ефир от члена на журито Стойчо Керев. Само ден по-късно короната беше връчена на Габриела Василева от Бяла Слатина.

„Мис България” 2017 пред NOVA: Имам силно присъствие, носът остава на заден план

През 2013-а година грижата за короната пое Нанси Карабойчева от село Юнаците. Въпреки неoспоримата си красота и тя беше нападната – но този път от родителите на първата си подгласничка, които изсипаха редица груби думи по неин адрес. Въпреки това тя беше високо оценена на световния конкурс в Бали и запази титлата до 2014 г.

Новата "Мис България": Не, аз не съм грозна в никакъв случай (ВИДЕО)

След нея за най-красива българка през 2014-а беше обявена Симона Евгениева от Монтана. Тогава обаче изборът не мина гладко. Красавицата бързо отнесе етикета „най-скандалната миска“. Причината бяха нейни разголени снимки от поп-фолк клубове.

Носителката на короната през 2015 година Марина Войкова също стана обект на критики. Въпреки сините си очи и нежното лице, момичето от Елин Пелин остана с горчив спомен от коментарите за себе си. Християнското сдружение пък от своя страна настоя тя да върне короната си заради голи снимки.

Единствено "Мис България 2016" Габриела Кирова мина през конкурса безболезнено. Варненката дори представи страната ни на второ място на световния конкурс "Мис Планет" в Грузия.

"Мис България" стана конкурс за вътрешна красота" и още в социалните мрежи

Превърна ли се "Мис България" в конкурс за вътрешна красота?

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари. 

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си