По-рано на Десислава Николова й беше наложена гаранция от 100 000 лева

Повече от 3 часа продължава обискът в къща в центъра на София, собственост на семейството на Кристиан Николов, който предизвика катастрофата с Милен Цветков. Съседи, пожелали анонимност, разказват, че около 10-на цивилни служители на МВР влезли към 18 ч. в двуетажното здание.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Къщата редовно била използвана за купони на компании от млади хора, разказват още обитателите на съседните кооперации. Гостите на Кристиан обаче не създавали проблеми и не се е стигало до викане на полиция заради силна музика или шум.

Пред къщата често спирали луксозни коли. Съседите твърдят още, че са виждали и Кристиан, но тъй като не бил конфликтен и не създавал проблеми в квартала, не му обърнали особено внимание.

Обвинение и 100 000 лева гаранция за майката на шофьора, блъснал Милен Цветков

По-рано днес на Десислава Николова беше повдигнато обвинение за това, че е предоставила ключовете от колата на Кристиан, който е шофирал под влиянието на наркотични вещества. Същевременно на Икономическа полиция е възложено да извърши проверка за изясняване на произхода на средствата за закупуването на джипа.

ШОКИРАЩИ КАДРИ: Шестима души пресичали кръстовището в момента на катастрофата с Милен Цветков (ВИДЕО+СНИМКИ)

На Николова бе определена гаранция от 100 000 лева. 

В сряда прокуратурата ще повдигне обвинения и на мъжа, причинил катастрофата, при която загина Цветков.

Екипът на Спешна помощ намерил Милен Цветков в кома

ВСИЧКО ЗА КАТАСТРОФАТА И РАЗСЛЕДВАНЕТО ПО СЛУЧАЯ ЧЕТЕТЕ ТУК