Случаят потресе хората от селото

Три жени загинаха при тежко пътно-транспортно произшествие между дуловските села  Грънчарово и Секулово навръх Гергьовден. Жените са от Секулово и са се връщали от погребение. По информация от полицията лекият автомобил, управляван от 46-годишна жена, е навлязъл в насрещната лента и се ударил челно в микробус. Жената, управлявала автомобила, и двете й спътнички - на 74 и 78 години, загиват на място. 

Три жени загинаха при катастрофа в Силистренско

Случаят потресе хората от село Секулово. Според тях обаче причината за инцидента, който става на прав участък, е друга. 

“Какви експерти са направили тази първа оценка? Моите адвокати потвърдиха, че една експертиза отнема от 3 до 6 месеца. Табелата на селото, откъдето идват жертвите, е на 150 м. Ако някой мисли, че такава кола може за 150 м да вдигне 150 км/ч, нека дойде и ме убеди. Аз задавам въпроси”, коментира бившият кмет на Секулово, който е роднина на две от загиналите жени. 

“Трагичното е, че това е поредният такъв случай у нас”, посочи още той. 

Катастрофа затруднява движението по АМ "Тракия"

“Искаме истината да излезе наяве. По мои спомени тук толкова жесток инцидент никога не е имало. Нека това не остава в архивите на полицията и разследващите да си свършат работата”, каза секретарят на читалището в село Секулово Боби Ейнджъл. 

Повече по темата гледайте във видеото. 

Репортер: Наталия Йорданова

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.