Тежкият пътен инцидент е станал в района на „Момина кула“

Двама души загинаха при тежка катастрофа тази сутрин на пътя Банско-Гоце Делчев. Тежкият пътен инцидент, при който има и трима ранени, е станал малко след 9 ч. в района на „Момина кула“.

„По първоначална информация са се сблъскали два леки автомобила, в резултат на което двама души са загинали и трима са транспортирани за оказване на медицинска помощ. Движението в района се регулира от полицейските служители на място. Работата по изясняване на всички факти и обстоятелства свързани с инцидента продължава“, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград.

В единия от автомобилите са пътували четири момичета, като две от тях - на 15 и 21 години, са загинали на място. Другите две са настанени в болницата в Гоце Делчев, едната е с опасност за живота. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

Редактор: