"Няма нужда да правим пищна сватба в момента, това не е най-важното нещо в живота", каза още тя

Дженифър Лопес вече два пъти отлага сватбата си с Алекс Родригес заради пандемията от коронавирус. Това заяви самата тя пред „Access Hollywood”.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес - лудо влюбени (ГАЛЕРИЯ)

"Миналата година трябваше да отложим сватбата поради карантината и го направихме - два пъти, защото имахме две церемонии, планирани по различно време. Отменихме първата, а после и втората. Не знам какво ще правим сега. Мисля, че трябва да се доверим на късмета", сподели актрисата.

Снимка: Getty Images

Тя добави, че огромен брой фактори влияят върху това дали сватбата ще бъде пищна или скромна. "Мисля, че просто трябва да изчакаме. Няма да бързаме. Добре сме. Това ще се случи, когато се появи възможност", каза 51-годишната певица и актриса, като спомена, че дори й харесва, че в момента не й се налага да планира голямо сватбено тържество.

РОДИ СЕ ЗВЕЗДА: Дженифър Лопес – една икона на 50 (ГАЛЕРИЯ)

Снимка: Getty Images

"Чувствам, че няма нужда да правим пищна сватба в момента. Това не е най-важното нещо в живота. Важно е да се наслаждаваме на компанията си, да прекарваме време заедно и да сме благодарни на това, което имаме", сподели Лопес.

Дженифър Лопес и Каспър Смарт се разделиха (СНИМКИ)

Всички говорят за роклята на Дженифър Лопес (ГАЛЕРИЯ)

Дженифър Лопес със спираща дъха секси черна рокля (ГАЛЕРИЯ)

Дженифър Лопес и Алекс Родригес в Париж (СНИМКИ)

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.