Видеото с необичайната кражба стана хит в социалните мрежи

Потребителите на социалните мрежи споделят забавно видео, в което балон с хелий "бяга" от рожденичка от САЩ, отнасяйки със себе си парите, подарени й за празника, съобщи "Фокс нюз".
Необичайната случка се е разиграла по-рано през седмицата, когато Ники Уокър е организира парти за най-близките си роднини по случай 37-ия си рожден ден.

Мечок проби дупка в стена, за да поплува в частен басейн (ВИДЕО)

Семейството на рожденичката решава да запише на видео момента, в който тя започва да разопакова получените подаръци. Забавните кадри показват как Ники отваря кутия с прикрепен към нея балон. В същия момент "освободеният" балон се издига във въздуха, отнасяйки със себе си 120 долара, привързани към връвта му като подарък.

A woman was literally blown away when she opened a birthday gift containing more than $100 in cash -- until the helium...

Posted by UCB Mornings on Monday, May 3, 2021

Уокър първоначално не успява да разбере какво се случва. След като картинката бързо й се "изяснява", тя прави скок в опит да "докопа" балона, но вече е късно за намеса. На рожденичката не й остава друго, освен да проследи как парите й "прелитат" над оградата.

НЕОЧАКВАНА БАНЯ: Лос се "изкъпа" в басейн в Квебек (ВИДЕО)

"Всичко се случи за миг, нямаше шанс да реагирам. Гледката на отлитащия с парите балон шокира всички", споделя Ники Уокър. Жената допълва, че все още не е намерила "откраднатите" пари, но се надява някой от съседите да я уведоми, ако е попаднал на балона с ценния "товар".

Източник: БТА