"Спенсър" проследява драматичната история на Лейди Ди

Първият трейлър към филма "Спенсър" за живота на принцеса Даяна, вече е факт. Сюжетът проследява драматичната история на Лейди Ди и отразява тъмната страна на брака ѝ с принц Чарлз, както и фаталния му развой.  В главната роля е актрисата Кристен Стюарт.

Лентата е дело на режисьора Пабло Лараин, който проследява още какво се е случвало зад портите на замъка Уиндзор и как Даяна се е справяла, когато се е налагало да позира пред хилядите обективи, докато в същото време сърцето й се разкъсва от мъка.

Сюжетът не е базиран на напълно достоверни и доказани факти, но проследява внимателно събитията, случили се в кралското семейство около Коледа 1991 г . Една от най-коментираните теми е решението на Даяна да се разведе със съпруга си, което преобръща целия ѝ живот.

В продукцията   се разказва и за   жестокото отношение на принц Чарлз към Даяна, който ѝ споделя, че има съперница за сърцето му. А в един хубав ден ѝ най-безцеремонно й прошепва: "Две сте. Едната е истинската ми любов, другата е за пред камерите" след което  се отварят портите на замъка, а пред Даяна светват безброй камери и фотоапарати.  

Един момент от сюжета обаче ще накара всеки, запознат със съдбата на Даяна, да настръхне от ужас. Това е секундата, в която тя  се обръща и спокойно задава въпроса: "Ще ме убият ли?"   

Продадоха на търг парче от сватбената торта на принцеса Даяна и принц Чарлз (ВИДЕО)