Тя разкрива как едва 15-годишна успява да премине през тежката загуба на баща си

Мариана Попова е певица, майка и социално ангажиран човек. Пред Деси Банова-Плевнелиева тя за първи път разкрива къде е любимото ѝ кътче, какви спомени пази от училищните години, как едва 15-годишна успява да премине през тежката загуба на баща си и каква е любовта ѝ с Веселин Плачков. Окрилени от съвместния им живот, те направиха и съвместен спектакъл „Виновни”. Премиерата в София ще бъде на 25-и октомври в театър „Сълза и смях”.

„Моят баща беше много специален. Първо - той ми остави един много красив спомен. Второ - много рано ме сблъска със смъртта, което не е приятно. Осъзнавам със страшна сила, че той винаги е до мен. В най-трудните моменти се появява в съня ми и ми казва, че всичко е наред”, споделя певицата.

„Децата те приземяват много сериозно, стъпваш на земята и ставаш родител. Те ме научиха на много търпение, на много примиреност и вяра, че всичко ще бъде наред”, каза още Мариана.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.