Актьорът беше задържан за притежание на наркотици

Повдигнаха обвинение на Явор Бахаров за притежание на наркотици. Актьорът беше задържан в неделя вечерта, след като в него е открито малко количество марихуана.

Бахаров определи снощното си провинение като „маловажно” и разказа, че бил хванат с половин цигара, след като излизал от репетиция. По информация на NOVA става въпрос за 0.3 г. коноп. Обвинен е за притежанието ѝ, но това се води по закон „маловажен случай” и към момента е без мярка за неотклонение.

„След последните преживявания съм взел друга посока в живота си, бачкам си - всичко е наред. Това, според мен, е незначителен случай. Става въпрос за в джоба 0,25, знаете, от съответното вещество - минимално”, каза Бахаров.

Задържаха aктьора Явор Бахаров

Адвокатът му обяви, че повдигнатото обвинение, което предвижда 1000 лева глоба, ще бъде обжалвано. „В 99.99% от случаите такива производства се прекратяват, да не кажа и 100%. Понеже става въпрос за него, очевидно такова производство се образува”, каза Денислав Асенов.

Преди година Бахаров получи условна присъда за шофиране след употреба на алкохол и наркотици. Присъдата е с четири години изпитателен срок.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.