Корнелия Нинова поиска нов модел на управление

БСП закри предизборната си кампания във Варна. Пред симпатизанти във Фестивалния и конгресен център в морския град лидерът на партията Корнелия Нинова и водачите на листите от страната представиха основните социални приоритети на левицата и призоваха за стабилност и мир. Председателят на БСП призова за разум при гласуването. Нинова посочи още, че е време „да започне нов модел на управление за по-добър живот”.

„Закривам една много жива кампания, много активна в цялата страна. Пред много български граждани представихме нашите приоритети за следващия парламент. Преди всичко това е борбата с инфлацията, намаляването на цените, повишаване на доходите. Ние сме за таван на цените, за преизчисляване на пенсиите, за повишаване на майчинството и детските надбавки, безплатни лекарства за деца. За нас, в тези кризи, най-важно е да се погрижим за хората и държавата да им помогне”, коментира Нинова.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.