"Мария Габриел ще има ключова роля", смята Пепи Димитрова

„Това намерение за правителството да е 9 месеца и още 9 месеца, е символно – това е периодът, в който се създава нов живот”. Думите са на доц. Евелина Христова от департамент "Медии и комуникации" в НБУ в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

„Ще ми се да вярваме, че в крайна сметка написаното върху сградата на Народното събрание  ще бъде реализирано. Голямо говорене имаше предните дни – когато първите две политически сили, избрани от народа с 51.5% правят опити за правителство, трябва да бъде уважено. … Записът и последствията от него дълго време ще ехтят в пространството – става дума за прийоми на работа”, каза Христова. Според нея включването на ДПС в този процес може да бъде считано за положително.

По думите на Пепи Димитрова – експерт по комуникации, ако сме публична личност, и личният ни живот е част от публичния. „Ако сега сме изненадани от ПП, значи не сме си научили урока. Мария Габриел ще има ключова роля, защото нейният стил, начин на говорене и поведение са близки до другата страна”, каза тя.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook