Персонажа ѝ в „The Out-Laws“ има редица татуировки

Новата комедия на Netflix на Нина Добрев „The Out-Laws“ накара всички да се чудят дали тя има някакви татуировки – и това е разбираемо. Историята следва историята на героя на Добрев Паркър Макдермот.

Това, което привлече вниманието на много зрители, е огромната колекция от татуировки, която измисленият персоанж на Добрев има във филма. Това, естествено, кара мнозина да се чудят дали звездата от "Дневниците на вампира" има мастилени следи по тялото си в реалния живот. Канадската актриса всъщност няма никакви постоянни татуси на тялото - но това не означава непременно, че няма да получи такива в близко бъдеще.

По време на скорошно интервю в предаването "На живо с Кели и Марк" Добрев сподели, че обмисля да си направи първата татуировка, но само при едно условие - ако филмът стане номер едно в света на Netflix, ще си направи една от тези, които има моят герой във филма.

Новините на NOVA - в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook