Тя е подала жалба в полицията

История за насилие по сигнал на зрител на NOVA. Потърси ни Емили Цветкова. По думите на жената на 1 август става свидетел на грубо отношение от страна на управител на магазин в столичен търговски център към негова служителка. Емили разказва, че когато решила да се намеси и да помоли мъжът да спре, агресията се обърнала към нея и управителят започнал да я блъска.  

„Учтиво помолих да прекратят конфликта. Управителят беше много груб. Хвърлиха ми поръчката на земята, изгони ме от магазина, блъскайки ме. Охраната ми каза, че няма с какво да ми помогне и ако искам да се обадя на полицията. Така и направих. Дойдоха униформени, които ми обясниха, че мога да пусна жалба. Не мога да търпя насилие, защото съм била жертва на такова от работодателя ми”, разказа Цветкова в ефира на „Здравей, България”.

Пребита жена от Бургас: Каза, че ще ме убие и ще се гаври с трупа ми

От полицията потвърдиха, че има подаден сигнал и се събират материали по случая. От търговския център ни казаха, че мъжът е наемател на помещението. Свързахме се и с мениджър на магазина. Той поясни, че в момента правят вътрешна проверка и ще бъдат взети мерки.

Повече гледайте във видеото.