С коментар по темата Асен Агов и Виктор Иванов

Препирнята между ГЕРБ и ПП и ДПС и ПП не променя нищо в управлението на страната. Това са излишни дразнения, които не интересуват широката публика в България. Това са постановки. Това коментира в студиото на „Твоят ден” по NOVA NEWS журналистът Асен Агов.

Петков: Доклад на ДАНС сочи, че кандидатът за шеф на НЗОК е лобирал за частни болници

Той уточни, че промяната на Конституцията е била подготвена от най-забележителните експерти по конституционно право в България. „Всеки текст беше консултиран. Аз съм привърженик на още по-големи промени в Конституцията, които са необходими на България, за да излезе от пирамидата на властта, създадена в продължение на повече от век”, каза Агов.

Пеевски: Денков е пълен провал, a батковците му Петков и Василев го пазят

По думите му желанието за промяна в Конституцията не е на ПП-ДБ. „Те просто подготвят тази промяна. Тя е необходима на България. Интересът на страната ни е Конституцията да бъде осъвременена. Не мисля, че ГЕРБ-СДС ще бъдат склонни да разтурят правителството след коледните и новогодишните празници, защото няма алтернатива”, добави Агов.

ПП осъди критиките на Пеевски към премиера

„Не оспорвам, че имаме нужда от промени в Конституцията, проблемът за мен са хората през, които минава гласуването на промените. Дори тази Конституция да беше написана от перфектния конституционалист, тя ще бъде приета от Делян Пеевски и Бойко Борисов”, добави журналистът Виктор Иванов.

Според него е трябвало мнозинството да подпише споразумение, защото така ще бъде ясно на всички какво се случва.

Целия разговор гледайте във видеото.