Тя била арестувана, а децата ѝ били открити недохранени

Американка, съветваща родители в YouTube как да гледат и възпитават децата си, беше арестувана заради лошо отношение към собствените ѝ деца.

Недохраненият син на Руби Франки дори избягал от семейното жилище. Длъжностни лица открили и 10-годишната дъщеря на ютубърката , която също била недохранена.

Ютюбър помогна на 1000 незрящи да прогледнат

На Франки и бизнеспартньорката ѝ бяха повдигнати шест обвинения за малтретиране на деца. Полицията твърди, че 12-годишният син на Франки е излязъл през прозореца и е изтичал до къщата на съсед, за да поиска храна и вода. Детето изглеждало недохранено, имало рани и тиксо около тях. Наложило се да бъде настанено в болница. В болница е и 10-годишната дъщеря на семейството.

Длъжностните лица получили заповед за обиск и общо четири деца били взети и поверени на грижите на социалните служби.

Фен се подстрига на трибуните по време на мач от Ю Ес Оупън (ВИДЕО)

В миналото влогърката с 2 милиона последователи е била критикувана заради строгите си възпитателни мерки, описани в канала. Синът на задържаната твърди, че е спал на барбарон в продължение на няколко месеца като наказание, а Франки описва лишаването от храна като друга дисциплинираща мярка.

След ареста най-голямата дъщеря на влогърката сподели пост в Instagram, в който казва, че тя и семейството ѝ "се радват, че справедливостта е възтържествувала".

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase