Организаторите се надяват да успеят да обединят свят, раздиран от кризи и конфликти

Секс, но без шампанско, за спортистите по време на Олимпийските игри. Градът на любовта Париж, домакин на престижния форум това лято, достойно защитава името си като не само разрешава, но и насърчава любовта сред спортистите. 

Преди всичко, организаторите се надяват, тези Олимпийски игри да успеят да обединят свят, раздиран от кризи и конфликти. ”Правете любов, а не война” – изглежда, този антивоенен лозунг е в пълен синхрон с желанието на Париж. Около 300 000 презерватива ще бъдат раздадени на спортистите в олимпийското село. И още - ще се спи върху картонени легла, в стаи без климатици, за да изпълни френската столица мисията си да проведе “най-зелените игри".

Олимпийските игри - предизвикателство за властите в осигуряването на безопасност и ред

Картон и презервативи ще борят световните кризи, в свят разделен от пандемии и войни.
След социалното дистанциране заради COVID-19 на Игрите в Токио, градът на любовта Париж отново насърчава интимната близост сред спортистите.

През юли, олимпийското село ще посрещне 9 000 души, които ще получат около 300 000 презерватива– по два ден за всеки олимпиец по време на игрите, съобщава Sky News.

Френската храна и шампанското са изключени от менюто на спортистите, но - за да разпускат подобаващо, организаторите подготвят специално място в олимпийското село, което предразполага към физическа близост.

Парижани напускат френската столица заради Олимпиадата

А леглата, макар от картон, могат да издържат до 250 кг, уверяват производителите, но остава въпросът как интимността ще се насърчава в помешения без климатик? Париж и Европа очакват ново горещо лято, но кметът на френската столица обеща на света “най-екологичните" игри.

Повече по темата гледайте във видеото. 

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase