Партийната конференция на Републиканската партия в Милуоки приключи

Преди седмица беше аправен опит за покушение срещу Доналд Тръмп. Партийната конференция на Републиканската партия в Милуоки приключи с официалната му номинация за трети път като кандидат за Белия дом. Но какви са емоциите на неговите поддръжници, в какво вярват и преодолими ли са политическите различия? 

Лори Шейфър е от малко градче в южната част на щата Илинойс. Цял живот е била демократ….до 2016 година. "По това време мразех Тръмп. Но той беше най-добрият за тази работа. Смятам, че държавата трябва да бъде управлявана като бизнес. Да спрем да подаряваме неща и отново да сме печеливши – както иска всяка страна. Той е единственият президент, който си удържа на обещанията", твърди тя. 

Тръмп на митинг след опита за покушение: Пред вас съм само заради милостта на Бог (ВИДЕО)

Ентусиазмът е заразителен - точно пред сцената в Милуоки, където хиляди поддръжници на бившия американски президент не са седнали и за секунда, докато той говори от трибуната, разказвайки им за своите преживявания по време на неуспешния опит за убийство миналата събота.

Любовта в залата към Доналд Тръмп може да бъде усетена. Всяко негово появяване на екрана наелектризира неговите поддръжници до краен предел…култът към личността на Тръмп не просто се вижда, той се усеща.

Повече по темата гледайте във видеото. 

Кореспондент: Ясен Дараков 

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase