Ръководството на "Реал" (Мадрид) е провело спешна среща заради скандалната ситуация

Замесиха името на Mbape в случай на изнасилване в Швеция. Футболистът написа, че това са фалшиви новини, а негови представители заявиха, че обвиненията в изнасилване срещу френския футболист са напълно неверни


Всичко започна от Шведския сайт Aftonbaldet и тяхна статия, в която се твърди, че Мбапе е един от заподозрените за изнасилване в в хотел в Стокхолм на 10 октомври.

Обвиненията в изнасилване срещу френския футболист Килиан Мбапе са напълно неверни, заявиха негови представители след съобщения в шведските медии, че френската звезда е обект на разследване заради посегателство в хотел в Стокхолм на 10 октомври, пише "Ройтерс". От прокуратурата в скандинавската страна потвърдиха, че водят такова разследване, но не разкриха самоличността на заподозрения.

Мбапе подписа договор с "Реал" (Мадрид) (ВИДЕО+СНИМКА)

Адвокатът на френският футболист - Мари-Алис Каню-Бернар, потвърди, че от името на клиента ѝ ще бъде подадена жалба за "клеветнически твърдения", съобщават френски медии. Юристът обаче ще изчака, за да научи повече за воденото разследване.

Иман Халиф: Мбапе ми изпрати стотици съобщения, искаше да излезем

"Той е спокоен, защото знае, че нищо не е извършил. Следи отдалеч тази афера, въпреки че е защитен за момента. Всичко това обаче му влияе", коментира още Каню-Бернар.

Килиан Мбапе си купи професионален клуб във Франция

Междувременно ръководството на "Реал" (Мадрид) е провело спешна среща заради скандалната ситуация, с която се свързва техният нападател, пише Daily Mail. Все още не е известно дали футболистът ще вземе участие в предстоящите мачове на отбора.

Мбапе се загледа в непознато момиче и я направи известна

Редактор: Валя Марева
Източник: БТА