Работниците получават парите си, НАП получава 80 милиона лева, слага се край на тази агония в Софийското поле. 80% от площадката ще се изчисти. Вероятно около 1000 души ще имат работа, заяви министър Трайков.

От НАП ще проверяват произхода на всички 316 милиона лева, които 26-годишният Лъчезар Варнаджиев вече плати за дружеството. Ще се проследи и движението на средства по сметките на фирмата през целия месец на съществуването й, както и връзките с други дружества.

\"Елтрейд Къмпани\" няма ДДС регистрация, въпреки че очевидно е привлякло инвестиции в значителни размери, твърдят данъчните. Междувременно от Първа инвестиционна банка обявиха, че те са дали всички милиони за сделката. Енергийният министър Трайков обясни, че истинският собственик на комбината е фирмата \"Надин-Н\" и тя има намерение да използва 20% от мощностите на комбината.

Работниците получават парите си, НАП получава 80 милиона лева, слага се край на тази агония в Софийското поле. 80% от площадката ще се изчисти. Вероятно около 1000 души ще имат работа. Това допълни министърът на икономиката, енергетиката и туризма и заяви, че не знае дали 26-годишният младеж ли ще управлява \"Кремиковци\".