Полицията е започнала разследване на убийство...

Човешки останки бяха намерени в едно от именията на британската кралица Елизабет втора в Норфолк. Полицията е започнала разследване на убийство. Проучват се и всички досиета и случаи на изчезнали хора във Великобритания. Бъкингамският дворец отказа да коментира страховитата находка.

 

Първоначалният оглед сочи, че трупът на жена, но тя все още не е идентифицирана. Следователите не уточниха дали тялото е преседяло седмици, месеци или години. Полицията  също не каза дали това е местопрестъплението, или жената е била убита другаде, а в последствие тялото й преместено.

 

Останките са били намерени в навечерието на Нова година от човек, който разхождал кучето си. Районът е горист и е в рамките на имението, собственост на Кралицата.

 

Елизабет Втора, съпругът й, както и други членове на кралското семейство са прекарали коледните празници в имението. То е собственост на семейството от 1862-ра година, а дядото на Кралицата - Джордж Пети го е наричал \"Мястото, което обичам повече от всяко друго на света\".

 

Имотът е отворен за посетители, когато кралското семейство не е там. Част от него е даден под наем и в него се отглеждат коне, има градини с плодове и голям парк.