Буркхарт беше арестуван в понеделник заради пожарите на автомобили...

2 милиона и 850 хиляди долара гаранция определи съдът в Лос Анжелис за германския гражданин, обвинен в умишлени палежи на автомобили. Срещу него бяха повдигнати 37 обвинения.  Вероятно той ще бъде екстрадиран от Съединените щати в Германия.

 

24-годишинят Хари Буркхарт започнал да пали автомобили, след като майка му била арестувана от американските власти. Тя била задържана по искане на германската полиция заради измами и присвояване на пари и ще бъде екстрадирана скоро.

 


До ареста на 24-годишния мъж се стигнало, след като той отишъл на съдебното заседание на майка си. Когато снимката му се появила по медиите, един от полицаите, присъствал в съда направил връзката и съобщил на колегите си името му.

 

Бурхарт се яви за кратко пред съда, за да му бъдат повдигнати обвиненията и да му бъде наложена гаранция. Магистратите отнеха и паспорта му. Съдията обаче не разреши подсъдимият да бъде сниман.

 

Буркхарт беше арестуван в понеделник заради пожарите на автомобили, извършени в района на Холивуд. Щетите, нанесени от палежите се изчисляват на 3 милиона долара.