Двойката се развежда заради манията на съпруга към сциентологията...

Кейти Холмс и Том Крус се съдят за родителски права. След като съпругата на звездата от „Мисия невъзможна" официално поиска развод, сега големият въпрос е при кого от двамата ще отиде малката Сури? Шестгодишната дъщеричка на холивудското семейство е най-популярното дете в шоубизнеса.


Главната причина за раздялата на двойката е религията сциентология. Том Круз е обсебен от нея вече 26 години и накара съпругата си да я приеме. Тъй като Кейти е притеснена за отрицателно влияние на сектата върху дъщеря й, е взела окончателно решение да се раздели с Круз, след 5-годишен брак.


Битката за родителските права ще е тежка, тъй като срещу себе си Холмс има два силни противника – не само влиятелния си съпруг, но и цялото сциентологично общество.


Любопитно е, че Никол Кидман се разведе с ексцентрика именно заради нежеланието й да спазва стриктните правила на странните вярвания.


Сред най-върлите последователи на обсебващата религия се нарежда Джон Траволта, който се радва на стабилен брак с Кели Престън, но напоследък имаше проблеми с обвинения за сексуално насилие.


У нас подобни родителски неволи, породени от любовни раздели, имат Алисия и Валери Божинов. Фолк дивата твърди, че футболистът не се интересува от първородния си син, а Божинов се оправдава, че не му дават да се вижда с него.


Водещите Вихра и Иван също спорят открито за това колко често продуцентът на „Станция Нова" може да вижда с малката Ава.