Днес гримът е не само естетически издържан, но смел и главозамайващ

Светският елит стриктно следи последните тенденции в грижата за кожата и грима. Вип лицата, сред които Рейчъл Рол, Диляна Попова и Яна Грудева, са известни с педантичното си отношение към външния вид.

 

Засякохме грациите тотално преобразени.  По време на откриването на „Инглот козметикс” красавиците се запознаха с актуалните трендове за лято 2012.

 

Фешън линиите могат да се определят с две думи - ярки цветове. Мениджърите Деница Димова и Велина Каридова разкриха и какво още е актуално за новия сезон.

 

В ролята на водеща влезе Мария Силвестър, а посланикът на Израел Шаул Камиса лично се зае с отговорната задача на прерязването на лентата.

 

Джаз величието Камелия Тодорова и поп изпълнителката Криста се присъединиха към звездния списък от гости. За музи и вдъхновителки на новите трендове бяха обявени хубавиците Диляна Попова и Яна Грудева. 

 

Котешкият поглед и изваяни скули са способни да превърнат всяко момиче в атрактивна дама. Диляна, която е топ моделът  и настоящ дизайнер, бе гримирана с ярка зелена очна линия. Водещата на „Станция Нова” се сдоби с цветни клепачи в модерни за сезона цветове.

 

Най-важното условие за перфектен дневен грим е безупречният тен на кожата. Модните експерти препоръчват да се поверите на прасковените нюанси. Честно сме засичали знаменитостите на червения килим с естествен грим в бледо розово. За сценичните и вечерни изяви обаче имате пълна свобода. Линиите са обърнали поглед към ерата на диското и възходът на неоновите колекции.

 

Изненадата на вечерта бе разкритието, че синьото червило отново е на мода. Последният писък и мания на световните звезди е дишащият  лак за нокти в наситени цветове. 

 

Сред топ актуалните нюанси за сезона се нареждат жълто, зелено, цвят корал, златно, бежово, синьо, наситено сиво и блестящ гранит. Ако решите да подчертаете очите в тъмни тонове, подберете по-блед глос за устни. Най-хубавото е, че разнообразието от избор е огромно. Съвременните линии позволяват да експериментираме с безбройни комбинации от форми и цветове.

 

Днес гримът е не само естетически издържан, но смел и главозамайващ. Талантливата Рейчал Рол отправи специален поздрав с песен към домакините. А всички гости останаха приятно замаяни от цветното настроение на звездното откриване.